top of page
Estetisk tandvård Lidköping

Estetisk tandvård

Vi finns här för dig om du inte är nöjd med hur dina tänder eller ditt leende ser ut. Missfärgningar, mellanrum, ojämnheter och fula fyllningar behöver inte vara ett bekymmer. Med hjälp av estetisk tandvård kan vi ändra färg, form och position på dina tänder.

Vi har mångårig erfarenhet av estetisk tandvård och erbjuder även osynlig tandställning med Invisalign, skalfasader eller tandblekning. Kontakta oss för att boka en tid för mer information. 

Team Sara: Team

Tandställning med aligners

Tandreglering med aligners utgörs av ett antal individuellt anpassade, genomskinliga skenor i plast, som förflyttar dina tänder till sin rätta position. Till skillnad från klassisk "räls" i metall, är aligner-skenorna nästintill osynliga och smidiga. Vi arbetar med kända varumärken så som Invisalign och SureSmile. 

För att veta om tandreglering med aligners är rätt för dig och för mer information är du välkommen att boka tid för konsultation.

Osynlig tandställning Lidköping
Invisalign Lidköping Sara Floberg Tandläkare

Skalfasader

Skalfasader är tunna skal i porslin som fästs på tandens utsida i syfte att förändra tandens form, färg eller till viss del position. Skalfasader kan dölja sprickor, missfärgningar, fula fyllningar eller mellanrum mellan tänderna. Varje skalfasad framställs individuellt och anpassas till dina tänder och ser därför mycket naturliga ut. Vill du veta om skalfasader är rätt behandling för dig, hör gärna av dig för tidsbokning. 

bottom of page